IT3 projektet tar slut idag 31.12.2014

31.12.2014 kl. 12:28

Hej!

IT3 projektet tar slut idag. Projektet har varit lyckat och det har varit mycket roligt och givande att arbeta med er alla.

Vi vill tacka våra finansiärer, förbunden och alla underbara människor som vi fått arbeta med.

FSU har för avsikt att söka medel för ett nytt liknande projekt. För tillfället är det dock inte möjligt att ansöka om finansiering av ELY-centralen, men så fort det är det, åker en ansökan iväg.

Denna hemsida kommer att finnas kvar så tillgång till exempelvis manualerna bibehålls.

Alla vi som jobbat på IT3 vill önska er Gott Nytt År!

Mvh,
IT3-gänget

IT3
Support


Exempel 1

Rudolf har fått budgeten för nästa år för sin förening och vill skriva ut den inför styrelsemötet. Men utskriften som skrivaren spottar ut kommer på flera sidor och verkar innehålla en massa underliga tecken. Vad ska Rudolf göra?

Kontakta IT3!

 

IT3
Support


Exempel 2

Sara är sekreterare på en förening där hon precis fått en ny dator som hon ska ta i bruk. Sara vet att hon kommer behöva behandla dokument och vara i kontakt med medlemmar i föreningen genom epost. Nu undrar Sara vilka program hon ska använda för att klara av detta?

Kontakta IT3!

 

IT3
Support


Exempel 3

Stig har av styrelsen fått i uppgift att sköta föreningens hemsida. Stig har lösenord och användarnamn, men vet inte alls hur han ska gå tillväga för att ändra på innehållet. Var ska Stig börja?

Kontakta IT3!