IT3:s verksamhet är i full gång igen

12.08.2014 kl. 07:53

Hej på er alla!

IT3:s verksamhet är i full gång igen efter sommaren. Nu har ni alla föreningsaktiva möjlighet att få hjälp med hemsidor, e-post, medlemsregister o.s.v. så tveka inte med att kontakta teknikerna. Har er förening eller ert förbund behov av kurser eller föreläsningar kan ni kontakta oss så kan vi tillsammans bygga upp ett program till hösten.

Info om höstens allmänna program kommer att skickas ut inom kort. Är ni intresserade av våra kurser och föreläsningar men ännu inte finns på våra utskickslistor så fyll gärna i formuläret via följande länk:

 

http://it3.fi/start/nyhetsbrev/

 

PS! Nu efter sommaren så är det lämpligt att byta lösenord till de tjänster man använder på nätet!

 

Pasi Holmberg

IT3
Support


Exempel 1

Rudolf har fått budgeten för nästa år för sin förening och vill skriva ut den inför styrelsemötet. Men utskriften som skrivaren spottar ut kommer på flera sidor och verkar innehålla en massa underliga tecken. Vad ska Rudolf göra?

Kontakta IT3!

 

IT3
Support


Exempel 2

Sara är sekreterare på en förening där hon precis fått en ny dator som hon ska ta i bruk. Sara vet att hon kommer behöva behandla dokument och vara i kontakt med medlemmar i föreningen genom epost. Nu undrar Sara vilka program hon ska använda för att klara av detta?

Kontakta IT3!

 

IT3
Support


Exempel 3

Stig har av styrelsen fått i uppgift att sköta föreningens hemsida. Stig har lösenord och användarnamn, men vet inte alls hur han ska gå tillväga för att ändra på innehållet. Var ska Stig börja?

Kontakta IT3!